Chocolaterie Le Petit Bonbon
 
Mijn naam is Els den Engelsman en samen met mijn man Peter zijn wij in december 2019 aan de verbouwing begonnen van een winkelpandje aan de Kerstroosstraat 7a in Rotterdam-Schiebroek! Daarmee ging een lang gekoesterde droom in vervulling. Al meer dan 15 jaar had ik de droom om een eigen chocolade winkeltje te hebben, een heuse Chocolaterie. Mijn zus Anneke, die de super leuke kinderkledingzaak Pepples heeft op de Peppelweg had mij gezegd dat er een pandje te huur stond en dat dit het moment was!! Ruim 3 maanden zijn mijn man en ik bezig geweest om van een casco pand een warme, sfeervolle winkel te maken met alles erop en eraan. We zijn een goed klusteam samen en zijn dan ook super trots op het resultaat. 
Eind Maart hebben wij de deuren geopend van Chocolaterie Le Petit Bonbon, geluk in een doosje. Helaas bleef een grootste opening door de Corona uit, we zijn nu 6 maanden open en ik wil mijn waardering uitspreken over hoe de bewoners van Schiebroek proberen de lokale ondernemer te steunen. Met ruim 35 jaar winkelervaring en het coachen van mensen is deze uitdaging mij op het lijf geschreven. In de zoektocht om de beste, de lekkerste, de mooiste bonbons/chocolade van de hoogste kwaliteit te kunnen verkopen, ben ik erin geslaagd om een assortiment samen te stellen van meer dan 100 bonbons in allerlei verschillende smaken en stijlen en dat allemaal, handgemaakt en van de belgische Callebaut chocolade, biologische en fairtrade (Cacao Horizon), dus eerlijk gewonnen wat voor mij heel belangrijk is. U kunt uw doosje bonbons geheel naar eigen wens samenstellen. Alleen puur, alleen melk of wit, een combinatie, met of zonder drank, alles is mogelijk, ook hebben wij suikervrije chocolade/bonbons. 
Cadeautjes voor verjaardag, geboorte, trouwdag, jubileum en nog veel meer. Logo bonbons, uw bedrijfslogo op een chocoladereep, de cho­­colatiers maken het voor u. (dit gaat wel op bestelling)
Een groot assortiment van handgemaakte truffels uit Brussel in de smaken, champagne, caramel, rum, creme brulee, gin, chilipeper, cointreau, honing-nougat, hazelnoot, kokos etc. maar ook de schilfer truffel in melk, wit, puur, amandel en de cacaotruffel maken het assortiment compleet. De slagroomtruffels hebben we na de zo­mer­vakantie weer regelmatig in ons assortiment. 
Inmiddels mogen wij al heel wat klanten in onze chocolaterie verwelkomen en van dienst zijn, maar hopen wij dat ook u een kijkje komt nemen in onze gezellige winkel. We gaan een heerlijke tijd tegemoet met natuurlijk de herfstchocolade en de lekkerste chocolade letters in allerlei smaken, sint en kerst chocolade en nog veel meer. Ook voor relatiegeschenken en kerstpakketten kunt u bij ons terecht. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend.
Ik kijk er naar uit u te mogen begroeten bij Chocolaterie Le Petit Bonbon, geluk in een doosje.